Tilauslomake

LICESAFE -PUSSI

LiceSafe -pussin avulla suojaat vaatteet täitartunnalta.

 Joka vuosi kouluissa ja päiväkodeissa taistellaan täiongelmaa vastaan. Lastenvaatteet roikkuvat naulakoissa vierekkäin ja pääsevät toistensa kanssa kosketuksiin, näin täit leviävät lapselta toiselle. LiceSafe-pussilla ratkaiset ongelman. Lapsen on helppo laittaa vaatteet ja asusteet pussiin, jossa ne pysyvät tallessa sekä suojassa täitartunnalta. Vesipestävä Licesafe -pussi, valmistettu kestävästä polypropeeni kuitukankaasta ja pussi on vielä vahvistettu nylonnauhalla.

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja!!!!

Täidenhäätö on aikaa ja raahaa vievä prosessi, yhden perheen osalta saattaa kustannukset olla jopa yli 100eur/kerta. LiceSafe-pussilla suojaat lapsesi täitartunnalta ja voitte välttyä kutsumattomilta vierailta. LiceSafe -pussit ovat nyt saapuneet Suomeen, tuote on ollut käytössä jo useamman vuoden muualla Euroopassa. Tuotteesta on saatu erittäin hyviä tuloksia ja täitartuntojen määrät ovat laskeneet merkittävästi. 

LiceSafe -pussit on valmistettu kevyestä ja hengittävästä polypropeenista. PP ei anna kasvualustaa bakteereille, joten se soveltuu erinomaisesti myös hieman kosteiden vaatteiden säilytykseen.

Koko:50cm*65cm

Kangas: vahvaa polypropeeni kuitukangasta (120g/m2)

Pesu: vesipesu 30°C

Hinta 18,90€/kpl

Mikäli tilaat enemmän kuin 10kpl. ota yhteyttä ja saat tarjouksen haluamallesi määrälle.

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus Suomessa

Tilauslomake

Voit tehdä tilauksen myös soittamalla tai laittamalla sähköpostia