Torju täit tehokkaasti LiceSafe-pussilla

Säästä rahaa, aikaa ja hermoja!
LiseSafe-pussit vain 18,90€ kappale ja TOIMITUS AINA ILMAINEN!

Saat tehtyä tilauksen sivuilta löytyvällä lomakkeella

taiturva-slider2-taipussit-taiden-haato-paatai-2
slider-taipussit-taiden-haato-paatai-4
head-lice-tai-taipussi-koulussa-jarjestoille-keraa-rahaa

LICESAFE-PUSSIT

LiceSafe-pussin avulla suojaat vaatteet täitartunnalta

Kouluissa ja päiväkodeissa lastenvaatteet roikkuvat naulakoissa vierekkäin ja pääsevät toistensa kanssa kosketuksiin, näin täit leviävät lapselta toiselle. LiceSafe-pussilla ratkaiset ongelman. Lapsen on helppo laittaa vaatteet ja asusteet pussiin, jossa ne pysyvät tallessa sekä suojassa. Pussin koko: 50cm x 65cm

ILMAINEN TOIMITUS!

Who we are

A team of specialists, passionate about new technologies & progress

LiceSafe -pussin avulla suojaat vaatteet täitartunnalta.

Joka vuosi kouluissa ja päiväkodeissa taistellaan täiongelmaa vastaan. Lastenvaatteet roikkuvat naulakoissa vierekkäin ja pääsevät toistensa kanssa kosketuksiin, näin täit leviävät lapselta toiselle. LiceSafe -pussilla ratkaiset ongelman. Lapsen on helppo laittaa vaatteet ja asusteet pussiin, jossa ne pysyvät tallessa sekä suojassa täitartunnalta. Vesipestävä Licesafe -pussi, valmistettu kestävästä polypropeeni kuitukankaasta ja pussi on vielä vahvistettu nylonnauhalla.

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja!!!!

Täidenhäätö on aikaa ja raahaa vievä prosessi, yhden perheen osalta saattaa kustannukset olla jopa yli 100eur/kerta. LiceSafe -pussilla suojaat lapsesi täitartunnalta ja voitte välttyä kutsumattomilta vierailta. LiceSafe -pussit ovat nyt saapuneet Suomeen, tuote on ollut käytössä jo useamman vuoden muualla Euroopassa. Tuotteesta on saatu erittäin hyviä tuloksia ja täitartuntojen määrät ovat laskeneet merkittävästi.

LiceSafe -pussit on valmistettu kevyestä ja hengittävästä polypropeenista. PP ei anna kasvualustaa bakteereille, joten se soveltuu erinomaisesti myös hieman kosteiden vaatteiden säilytykseen.
Koko:50cm*65cm

Kangas: vahvaa polypropeeni kuitukangasta (120g/m2)

Pesu: vesipesu 30°C

Tilauslomake

Why choose us

est.

2012

A decade of expertise

Pulvinar dapibus velit quis ex ornare rhoncus. Donec imperdiet risus justo ulputate nulla iaculis eu creative volutpat donec placerat metus erat. Maecenas feugiat – nulla eget maximus elementum, odio augue placerat est, nec semper tellus pellentesque.

100

+

Completed projects

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis. Maecenas feugiat – nulla eget maximus elementum, odio augue placerat est, nec semper nisl erat. Aenean congue. Nunc eu tellus pellentesque elementum.

97

%

Satisfied customers

Maecenas feugiat – nulla eget augue placerat est, nec semper nisl erat. Aenean congue. Nunc pellentesque elementum. Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus velit quis ex ornare rhoncus. Donec imperdiet risus justo vel malesuad.

Showcase

Check out our latest projects

Join thousands of business owners & companies who trust The Seven!